1 re boven.jpg

vcp 2.jpg

Hattem Petanque wil graag altijd een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier kan sporten, supporter kan zijn of vrijwilliger is.
Grensoverschrijdend gedrag wordt niet getolereerd
Als jij als lid toch te maken hebt gekregen met grensoverschrijdend gedrag, zoals (seksuele) intimidate, machtsmisbruik, pesten, agressie, geweld of discriminatie, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande vertrouwenscontactpersonen.

Ook bij het signaleren van ontoelaatbare situaties, als je vermoedens in die richting hebt, of als je zelf ergens van beschuldigd wordt, dan kan je terecht bij de VCP.

Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is er alleen voor jou. Je kan de VCP benaderen via de telefoon, via whatsapp of via mail. De vertrouwenscontactpersoon luistert naar je, helpt je je verhaal op een rij te zetten en weet waar je terecht kan.
Daarbij wordt alles wat jij vertelt strikt vertrouwelijk gehouden. Samen met jou wordt gekeken naar de beste vervolgstappen en als jij niet wilt dat de VCP vervolgstappen zet of iets met jouw verhaal doet, dan gebeurt dat niet.

Ook kan je altijd en anoniem contact opnemen met het Centrum voor veilige sport Nederland 0900-2025590 of Centrum Veilige Sport

Hattemse VCP's
•    Gradus van Laar, oud-politiefunctionaris 06-50952261
•    Liesbeth Rischen, oud-docent 06-53801754
•    Roel Rischen, oud-huisarts 06-53738963
Of mail met 1 van bovenstaande personen via vcp@sportkoepelhattem.nl

sponsorlogo.png

@Hattem Petanque                      login